В останній день 2020 року, світ кіно зазнав втрати. 31 грудня пішов з життя відомий актор Гарі Ховард Клар. Про це стало відомо з повідомлення Фонду імені Джорджа Ромеро.

На жаль, про причини смерті організація не поінформувала. На момент смерті, відомому акторові було 74 роки.

Клар з'явився на світ в 1947 році, в місті Бріджпорт, штат Коннектикут. У дитинстві він міг побудувати успішну спортивну кар'єру, і займався відразу декількома видами спорту. У тому числі, Клар відвідував тренування з важкої атлетики, і навіть брав участь в Олімпійських іграх. Також Гарі встиг пограти на професійному рівні в американський футбол.

Гарі Клар добре знайомий шанувальникам кіно в стилі хоррор. Зокрема, він зіграв роль рядового Стіла у відомому фільмі "День мерців", який вийшов на екрани в 1985 році. Крім того, він зіграв ще в 20 різних фільмах, в тому числі "Герой по випадковості", "Глорія", "помінятися місцями", "великий" з Хенксом, "хакери" з Джолі, "троє чоловіків і немовля", "заміжня за мафією", "Майамі Блюз", серіал "Закон і порядок" і т. д.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, пішов з життя зірка "Суцільнометалевої оболонки" і " Супермена". Він почав зніматися в 1980 році: Майкл "миша" Толлівер в серіалі "міські історії", другий "Супермен", "Професіонали", "Дживс і Вустер", "Чисто англійське вбивство".

Як повідомляв " Знай.ua", зірка "Мовчання ягнят" Ентоні Хопкінс подав приклад мільйонам чоловіків: вже 45 років.

Знай.ua писав, у Львові прощаються з істориком Ігорем Скочилясом: голос патріота обірвав коронавірус