Настя Каменських зняла відео для"сторіз". Не можна сказати, щоб воно відрізнялося якимось особливим змістом або смисловим навантаженням, просто дружина Потапа вирішила показати публіці себе, кохану. Для цього вона підняла телефон над головою, опинившись в загадковому фіолетовому освітленні.

Судячи з усього, Каменських, разом з чоловіком Потапом, який також засвітився в її "сторіз", вирушили на святкову вечірку. Однак можна відзначити, що "тусуються" вони зовсім без масок. Невже це така тенденція серед зірок, всім дружно "забити" на карантин і коронавірус?

Зіркам начхати на коронавірус?

Такий небезпечний "флеш-моб" зараз часто-густо відбувається серед зірок, і не тільки українських. Наприклад, Філіп Кіркоров нещодавно влаштував вечірку на честь дня народження своєї дочки Алли-Вікторії, де зібрав всю зіркову тусовку і привів свого літнього батька Бедроса Кіркорова...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Світлана Лобода з Валерієм Меладзе порушили карантинні заходи, разом заспівавши концерт в одному з київських закладів, де під сценою всі буквально лізли один одному на голову... І на цей концерт пішов телеведучий Володимир Остапчук, ймовірно, теж без маски.

А через Макса Барських у Москві збираються закрити цілий бар, тому що він теж виступив, порушивши всі карантинні заходи. Питається: невже представники шоу-бізнесу вже самі собі набридли настільки, що вирішили самоліквідуватися через Covid-19? Адже ні слава, ні гроші не можуть замінити здоров'я і повноцінного життя.