Від президента Володимира Зеленського вимагають збільшити виплати молодим матерям у декреті. Причиною стало те, що в наш час 860 гривень це "не гроші".

Відповідний документ був розміщений на порталі електронних петицій до Президента.

Ціна зростають, мінімальна заробітна плата зростає, прожитковий мінімум зростає, комунальні послуги стали не платоспроможними ....а виплати матерям у декреті як були 860 грн, так і позбулися. Прошу вас підтримати і проголосувати за петицію щодо збільшення державної допомоги молодим матерям!",- сказано в тексті петиції.

Автор петиція стала Бабич Ганна Андріївна. І за добу з 5 січня встигла набрати 350 голосів з 25 тисяч необхідних.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, від Зеленського вимагають залишити в силі тариф на опалення для населення. Українці обурені підняттям ціни на газ і багато домогосподарств просто не в змозі підготуватися матеріально до опалювального сезону.

"З підняттям ціни на газ і почали людей агітувати переходити на ел. опалення. Газ імпортний закуповується за валюту, Електрика своя і її надлишок, будьте патріотами купуйте українське. Люди повірили державі, багато взяли кредити, заплатили олігархам-власникам обленерго за папірці", - сказано в тексті.

Нагадаємо, захмарні пенсії суддів допекли українцям, довелося звертатися до Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа, українці просять Зеленського скасувати плату за доставку газу, таку комуналку ніхто не потягне.

Також Знай.uа писав, що Зеленського просять повернути безкоштовну медичну допомогу, прогнозуючи катастрофу.