Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно знаменитість виставила зворушливий архівний відео-уривок з різдвяного мюзиклу "Вечори на хуторі біля Диканьки" за мотивами твору Миколи Гоголя, який вийшов на екрани рівно 20 років тому - в 2001 році. Тоді в легендарній кінокартині крім Ані Лорак взяли участь такі зірки, як Філіп Кіркоров, Олег Скрипка, Лоліта, Вєрка Сердючка і багато інших.

Сама ж Кароліна зіграла одну з головних ролей - красуні Оксани, яка обіцяє Вакулі (Олег Скрипка) вийти за нього заміж тільки тоді, коли коваль дістане для неї "червоні черевички, такі, в яких сама цариця ходить".

"Вечори на хуторі поблизу Диканьки

✨ З Різдвом! Пам'ятаєте цей легендарний мюзикл за мотивами твору Гоголя?

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нехай чудеса трапляються під Різдво! ✨"

Фолловери почали ностальгувати разом з Лорак: "минуло рівно 20 років з дня Прем'єри цього мюзиклу....🙈 ", "Звичайно пам'ятаємо, сьогодні за традицією дивилися всією сім'єю!) Найкращий і улюблений мюзикл з прекрасним піснями і чудовим акторським складом!", "Одна з найулюбленіших ваших пісень - це пісня Оксани. Ще дуже подобається "Новорічна". У кожен Новий Рік включаю її і слухаю, на рівних, з нетлінкою Мераї Керрі.", "Це перший мюзикл з вашою участю, що я подивилася ❤️❤️❤️❤️❤️ і закохалася в Вас🌹 🌹 🌹 🌹 🌹".