Незвичайний спосіб варіння яєць запропонував японський кулінар. Він показав, як зварити звичайнісінькі курячі яйця, щоб білок і жовток помінялися місцями.

Незвичайний спосіб варіння яйця урізноманітнить ваше меню і зацікавить дітей. Попри те, що підготовка вимагає певного часу і зусиль, але результатом ви безсумнівно здивуєте всіх. Таким яйцем можна також прикрасити страви на святковому столі.

Курячі яйця, фото: кадр з відео
Курячі яйця, фото: кадр з відео

Спершу просвітіть сире яйце ліхтариком, щоб переконатися у його готовності до приготування. Воно має просвічуватися яскравим. Далі обгорніть яйце клейкою стрічкою, а потім покладіть його всередину колготок, краї яких добре зав'яжіть.

Тепер, замотавши яйце в колготки, візьміться їх за кінці і пообертайте яйце. Після цих маніпуляцій яйце потрібно знов просвітити ліхтариком - тепер вона не повинно світитися яскравим. В іншому випадку доведеться ще покрутити його в колготах.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер приступаємо до самого варіння. Дістаньте яйце з колготок, але не знімайте з нього клейку стрічку. Помістіть яйце в теплу воду, і варіть протягом 10-15 хвилин. Весь цей час його потрібно катати чимось по каструлі з боку в бік. Після того як яйце зварилася, покладіть його в миску з холодною водою.

Нагадаємо, Костянтин Грубич показав ідеальний рецепт куті на Святвечір: секретний компонент надасть страві божественного аромату. Особливу увагу він радить звертати на якість пшениці для приготування основної страви Святвечора.

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 смачних закусок: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.