Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила трепетне фото з Владом, на якому їх сім'я тепло привітала численних шанувальників з Різдвом. Так, зіркова пара позувала біля прикрашеної ялинки в їх новому заміському будинку, ніжно обіймаючи один одного і посміхаючись на камеру.

При цьому Лілія приміряла розкішну вечірню сукню, суцільно вкриту маленькими паєтками і срібні туфлі-човники на підборах, а сам шоумен постав у штанях і лонгсліві, проте залишився босоніж. Дружина Влада побажала аудиторії здоров'я, миру і чудес, але попросила не питати, звідки у неї засмага і чому Яма вирішив не надягати взуття.

"Хочу від душі всім нам побажати здоров'я, миру і чудес.✨ 🎆Щоб все у нас було добре. 🙏І здійснилися всі наші заповітні мрії.☺️😉🤗
З Різдвом Христовим!🎆

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На фото я - бальниця, так вийшло.🤪

Тільки не питайте, чому Влад босоніж, а я в туфлях. І звідки засмага...🤷🏻‍♀️🙈

♥️♥️♥️♥️♥️"