Анна Трінчер, молода українська співачка й акторка, поділилася записом свого новорічного виступу на телеканалі “Україна”, а також похизувалася тим фактом, що отримала нагороду за найкращу пісню року.

Відповідне відео вона виклала на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

"Ухууу !! Нарешті публікую свій новорічний виступ на каналі "Україна". Спасибі величезне, за премію «найкраща пісня року!». Йдемо далі, друзі!", — написала зірка популярного телесеріалу "Школа" у підписі до посту.

На концерті дівчина виконала свій хіт "Короче, понятно". Супроводжували її виступ танцівниці у масках кицьок і лазурних латексних костюмах.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім
Показати ще

Телеканали завжди намагаються підготувати цікавий новорічний концерт задля розваги глядачів, які зібралися за столом. Тому ці шоу мусять приваблювати і змушувати людей надати перевагу конкретно їхньому творінню серед десяток схожих. Участь топових виконавців, звучання головних хітів року і гумор - частина рецепту успіху. Не дивно, що “Україна” покликала Анну Трінчер на новорічний концерт. Дівчина багато працює, активно веде соціальні мережі, записує пісні і відео, у неї є своя велика аудиторія.

Цікаво, що на нагородженні співачку Анну Трінчер відзначив і обійняв навіть сам Павло Зібров.

Анна Трінчер народилася у Києві у 2001 році. Найбільшу відомість вона здобула як учасниця другого сезону проєкту "Голос. Діти" та суперфіналістка восьмого сезону "Голос країни", а також акторка українськомовного серіалу «Школа».

Нагадаємо, Зірка "Школи" Анна Трінчер попестила чужу кицьку на очах у всіх: "Подаруй мені…"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка "Школи" Анна Трінчер похвалилася ідеальною фігурою в коротких шортиках.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Школи" Анна Трінчер зробила зізнання про пластику.