Відома українська співачка Оля Полякова, яку часто називають Суперблондинкою, вирішила порадувати своїх шанувальників Stories, де розповіла про потаємні бажання. Виявилося, що співачка дуже хоче гарні купальники, які можна вигуляти на пляжах Мальдів.

Про це стало відомо завдяки коротким історіям Олі Полякової в мережі Instagram.

Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram
Історія Олі Полякової, скріншот: Instagram

"Так рєбята, їдемо на Мальдіви. Дуже хочу класних купальників, порадьте класні купальники. Де такі круті купити, тільки красиві хочу! Вигуляю їх на Мальдівах!", - розповіла Оля Полякова.

Можна помітити, що співачка записала відео, швидше за все, у себе вдома на кухні сидячи в білосніжному халаті і намазала на обличчя маску. Також по тону розповіді можна помітити трохи сарказму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Проте складно зрозуміти - чи говорить Оля з часткою гумору, або вона зовсім не жартує, адже за її статусом зрозуміло, що Мальдіви і нові гарні купальники вона може собі дозволити.

Також варто нагадати нашим читачам, що на Різдво, 7 січня, Полякова розмістила знімок з сімейної фотосесії, привітавши українців зі святом. Суперблондинка разом з чоловіком і доньками позувала в затишній домашній обстановці на фоні каміна і прикрашеної ялинки. А вже через пару годин Оля Полякова виклала в instagram stories відео, на якому вітає з Різдвом з купелі. Оля в купальнику і з панамкою на голові занурена у воду і лукаво посміхається.

Раніше повідомляли, Полякова на Різдво з чоловіком і доньками показала ще двох своїх малюків: лежали на колінах.

Як повідомляв Знай.uа, нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "Поговоримо?".

Знай.uа писав, Полякова похвалилася починанням 15-річної доньки: одна серед чотирьох хлопців.