Український гуморист, учасник "Ліги сміху" з команди "Отдыхаем вместе" Андрій Рибак обрадував шанувальників цікавою історією. Справа в тому, що комік весело проводить час з переможцем шоу "Холостячка" Олександром Еллертом. Андрій не прогавив можливість відіграти невелику сценку.

Про це стало відомо завдяки Stories самого Олександра Еллерта в мережі Instagram.

Андрій Рибак, скріншот: Instagram
Андрій Рибак, скріншот: Instagram

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram

"Якби краса була протизаконною, то тебе б вже давно посадили на довічне", - пафосно заявив Андрій. На що Еллерт в шапці-вушанці відповів: "Агов, не можу ммс-ку надіслати". Хлопці під кінець почали щиро сміятися.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Видно, що жарт вдався. Так що зірка серіалу "Кріпосна" Ксюша Мішина може бути задоволена "пригодами" свого коханого, адже вони виявилися продуктивними.

До слова, Андрій Рибак теж брав участь в шоу "Холостячка", але не зміг достукатися до почуттів Ксенії Мішиной.

Варто також нагадати нашим читачам, що ведучому заходів і автору "95 Кварталу" Олександру Еллерту на шоу "Холостячка" посміхнулася доля. Йому сказала "так" красуня акторка Ксенія Мішина, і тепер вони щаслива пара, яка живе разом.

У своїх stories в Instagram Еллерт часто публікує цікаві моменти з Мішиною, на радість їх шанувальникам. Пара пішла разом в кіно, і в темряві, освітлюваної тільки екраном, Олександр знімав свою обраницю на камеру і жартував над нею.

Раніше повідомляли, Тригубенко після провалу з Мішиною Українки "залили слиною" захоплення: "Льоша - просто скарб".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Мішина і Еллерт після завершення шоу просять допомоги: "гроші на карту".

Знай.uа писав, Холостяк, якого з гуркотом вигнала Мішина, вирвався з тиші - такого, ніхто не чекав: "Ох, були...".