Пенсіонери, скріншот відео
Пенсіонери, скріншот відео

Вимоги до стажу в 2021: у кого і за яких умов буде право на пенсію

Білборд Нацполіції, фото: Facebook
Білборд Нацполіції, фото: Facebook

Копи заполонили дороги дрімучим сексизмом, жінки обурені: "Юлю, вмикай"
Українці помітили на вулицях своїх міст дуже дивний заклик, який нібито розмістила на білбордах Національна поліція. Якщо на вулиці іноді відривати погляд від свого шляху, можна побачити Різне-рекламу, транспорт, вітрини магазинів і т. п.
Однак буває і таке, що можна просто прийти в подив. Виявляється, поліція може почати наказувати і вчити, просто тому, що їм так захотілося. Про це стало відомо завдяки публікації користувачки мережі Ірини дощової в Facebook.

Дистанційне навчання, кадр з відео
Дистанційне навчання, кадр з відео

Дистанційне навчання в Україні: як безпечно використовувати відеодзвінки

Карантин в Україні, фото: unian
Карантин в Україні, фото: unian

Українцям заборонили купувати шкарпетки, колготки і лампочки - у людей здають нерви: "Маразм міцнішає"
Так, в Одесі закрили магазини в торговому центрі з колготками, шкарпетками і миючими засобами. Добре, що хоч туалетний папір можна купити. Про це стало відомо завдяки публікації спільноти "Одеса як вона є" в мережі Facebook.
Оля Полякова терміново залишає Україну
Полякова дуже хоче красиві купальники, які можна вигуляти на пляжах Мальдів. Про це стало відомо завдяки коротким історіям Олі Полякової в мережі Instagram.
"Так рєбята, їдемо на Мальдіви. Дуже хочу класних купальників, порадьте класні купальники. Де такі круті купити, тільки красиві хочу! Вигуляю їх на Мальдівах!", - розповіла Оля Полякова.