Філіп Кіркоров з дітьми роз'їжджає в кабріолеті по Майамі.

Ще зовсім недавно Філіп Кіркоров скаржився на фінансові труднощі, викликані пандемією. Король російського шоу-бізнесу нібито навіть виставив на продаж деякі свої шати, щоб залишитися на плаву. Про це в усякому разі писали російські ЗМІ.

І ось тепер, яскраво і весело зустрівши Новий рік у розкішному особняку, російський поп-король разом з дітьми полетів на відпочинок до сонячного Майамі.

Тепер шанувальники артиста вже не журятьсяз "тяжким" становищем Кіркорова, а натомість із захопленням розглядають опубліковані в Instagram фото та відео з райського куточка.

Нещодавно Кіркоров розмістив відео, на якому зафільмовано, як він разом з дітьми роз'їжджає в кабріолеті, веселиться, співає, озирається на спадкоємців, ледь тримаючи рукою кермо, і зовсім не переймається, що твориться на дорозі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фоловери звернули увагу на неадекватну поведінку Кіркорова за кермом і обурюються тим, що він не зважає на безпеку власних дітей.

"На дорогу дивіться будь ласка ... Поруч діти!"

"Офігіли, ще сміють бібікать королю естради!"

"Слідкуйте за дорогою Філіп Бедросович"

"За кермом з дітьми і випендрьож такий", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Кіркоров з дітьми потрапили в авіакатастрофу

Як повідомляв Знай.ua, Філіп Кіркоров влаштував гучну вечірку на честь Нового року

Також Знай.ua писав, Кіркоров "коронував" 33-річну фаворитку