В Україні вибухнув газопровід: полум'я піднялося на сотню метрів угору

У Полтавській області поблизу сіл Калайдинці та Єнківці у Лубенському районі стався вибух на магістральному газопроводі. Стовп вогню, за словами очевидців події, сягав до 100-150 метрів заввишки.

Літак Boeing 737-800, фото: polet.me
Літак Boeing 737-800, фото: polet.me

Були українці? З'явився список пасажирів Boeing 737-500, що розбився

Сьогодні, 9 січня 2021 року, в суботу, було втрачено зв'язок з літаком Boeing 737-500, який виконував рейс з Джакарти в індонезійське місто Понтіанак. Вже був опублікований і список пасажирів літака.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

Українцям показали лайфхак, як купити "заборонені" продукти: "Пробивайте, жодних проблем..."

В п'ятницю, 8 січня, в Україні стартував "локдаун", іншими словами було посилено карантинні заходи. В результаті вже є "постраждалі". Громадяни не задоволені заходами, які вжила влада. Зокрема, незрозуміло, чому у великих магазинах заборонили продаж предметів першої необхідності та побутових товарів. Українці масово скаржаться, що, наприклад, в супермаркетах не можна придбати зубну пасту або щітку.


Скріншот: Youtube
Скріншот: Youtube

Локдаун працює не за планом: українець додав мікробів до фруктів в АТБ

На одному з невеликих Telegram-каналів "Передостання інстанція" з'явилася мерзенна історія про українців і деякі витівки в супермаркеті АТБ. Попри пандемію і локдаун, чоловік надкушував яблука в магазині.

Мирослав Баженов, фото facebook
Мирослав Баженов, фото facebook

Важка хвороба забрала життя світлого воїна ЗСУ: український герой помер у Туреччині

У Туреччині помер захисник України, учасник російсько-української війни на Донбасі, майор ЗСУ Мирослав Баженов. Мирослав Баженов пішов з життя через рік пекельної боротьби зі страшною хворобою - гострим первинним мієлофіброзом.