Кейт Міддлтон і принц Вільям збираються попрощатися зі своїм будинком в Кенсингтонському палаці в Лондоні.

Вони переїхали в своє село на постійне місце проживання. Видання Daily Express повідомляє, що пара проводила більше часу в своєму заміському будинку, подарованому королевою в якості весільного подарунка, під час пандемії.

Анмер-Холл, фото: Getty Images
Анмер-Холл, фото: Getty Images

Мова йде про Анмер-Хол в Норфолку, який є частиною улюбленого Королівського маєтку Сандрінгем. Ремонт цієї розкішної будівлі зажадав 1,5 мільйона фунтів стерлінгів. Був зроблений новий дах, кухня і зимовий сад, а також влаштована програма по посадці дерев для можливості усамітнення тодішнім молодятам.

Будинок був побудований ще в 18 столітті і відрізняється кремовими еркерами і фіранками пісочного кольору з зубчастою обробкою по краях. Пара вибрала колірну схему блідих відтінків з досить приглушеними відтінками зеленого і бірюзового кольорів. Вільям раніше розміщував фотографії зі своєї бібліотеки.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Анмер-Холл, фото: Getty Images
Анмер-Холл, фото: Getty Images

"Сім'я сповнена рішучості працювати разом, щоб допомогти країні подолати наступний етап кризи. Вже існують плани по роботі з цілою низкою благодійних організацій і підприємств, і, на щастя, вони добре розбираються в світі відеодзвінків", — повідомляє джерело в палаці.

Нагадаємо, кому і за що подякувала королева: Єлизавета II опублікувала загадкове повідомлення і відразу ж його видалила

Як повідомляв "Знай.ua", Міддлтон знову вагітна і "жахливо схвильована", — ЗМІ

Знай.ua писав, Єлизавета б плакала: княгиня Монако вийшла в світ з поголеною головою