У Національній поліції України патрульними в тому числі працюють молоді жінки. Яскраві кадри з дівчатами у формі опублікували на офіційних сторінках поліції в Instagram.

"Наші засніжені дівчата 😍 Пост для тих, хто сумує за снігом", - пишуть в повідомленні.

На фото опублікували чотирьох співробітниць Національної поліції під час засніженої погоди. Всі дівчата були у формі, хоча одна і без шапки. Вони позували на тлі засніжених пейзажів і ялинок.

Українці висловили свої думки щодо публікацій і побажали жінкам сил і терпіння і відзначили, що наші дівчата найкращі і дуже красиво виглядають в погонах. Однак деякі звернули увагу на відсутність маски – головний атрибут одягу під час пандемії.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я сумую, через ті що поки що, немає можливості працювати в поліції😂", "Де маска?", "Або тих хто сумує за дівчатами", "Девченочки, будьте щасливі, адже вам щодня доводиться стикатися з ідіотами і "падлюками". Сил вам і терпіння", "Наші дівчата найгарніші", "Гарно виглядають наші дівчата в пагонах, надхнення їм, та поваги громадян", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, поліція придумала новий злочин, розгін за сніжки.

Як повідомляв Знай.uа, копи заполонили дороги дрімучим сексизмом, жінки обурені.

Також Знай.uа писав, що у мережі показали, як копи завзято перебігають дорогу в недозволеному місці.