Відома українська співачка, Ірина Білик не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram.

При 369 публікаціях і такій же кількості підписок, за життям виконавиці стежать більше 363 тисяч чоловік.

Зараз виконавиця знову заговорила про дитинство і задала шанувальників питання.
"А ви, хотіли б повернутися в дитинство? #snapshooter #snapchatfun #snapchat #irinabilyk #irynabilyk #иринабилык #тиктоквидео #тиктокеры", — написала Ірина Білик у підписі до відео, яке спочатку було опубліковано у неї в ТикТоке. "Чомусь схожий на Аліну Гросу в чотири роки. Ось так от з родичами буває", - сказала вона на камеру з дитячим обличчям, яке вийшло завдяки одній зі всіляких допоміжних масок.

"Звичайно, там адже так добре) але .. на жаль, даємо його нашим дітям)", "Хотіла б в те дитинство, коли були живі бабуся і дідусь. 🙏", "Ні, не хочу. Мені і тут класно. А то в моєму профілі такі стильні новинки, але не для дітей, а для успішних і шикарних жінок😘 😘 😘 💋 💋 💋", "реально схожа 😉😉😉😉😉 на маленьку Алінку😂😂😂", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Білик)
Коментарі, скріншот: Instagram (Білик)

Нагадаємо, посуне Полякову? Білик перетворилася на новорічну "королеву ночі", десь плаче Коляденко

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", 50-річна Білик блиснула пишними грудьми в сукні Снігової королеви: "Ірочка, спаси Господи"

Знай.ua писав, Ірина Білик залетіла в Новий рік на упряжці роботів: "Не стримуй погляд"