Відома українська співачка Ольга Полякова є однією з тих, хто публічно обговорював кризове становище зірок через карантинні обмеження.

Це призвело до хвилі негативу з боку шанувальників і простих українців. А зараз знаменитість дозволяє собі ділиться з фанатами фотографіями і відео з відпочинку на Мальдівах після того, як скаржилася на проблеми через фінансову кризу.

Зараз вона знову виставила фото в Stories соціальної мережі Instagram знімок своїх дітей-15-річної Маші і 9-річної Аліси.

"Бейбікі на волі)", — написала вона до публікації, на якій її діти відпочивають на березі Індійського океану. Аліса майже повністю знаходиться у воді, видно лише голова, а погляд дивиться кудись убік. А ось 15-річна Маша в рожевому купальнику стала боком і показала свої форми.

Діти Полякової, скріншот: Instagram Stories
Діти Полякової, скріншот: Instagram Stories

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Оля Полякова встигає відповідати своїм заздрісникам, як вона зробила в одній з попередніх публікацій в Stories за допомогою Аліси. Вона виклала її знімок і підписала його словами: "Це ваше обличчя, коли я буду викладати відео і фото з Мальдівів".

Нагадаємо, "Зубожіла" на карантині Оля Полякова дражнить заздрісниць фігурою в купальнику: "Це ваше обличчя, коли я…"

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова з тропічного раю потролила українців, які завмерли в очікуванні арктичних морозів: "Хто там мерзне?"

Знай.ua писав, Полякова похвалилася шикарною попкою в леопардовому костюмі: ось це наприседала. Навколо ходять люди і дивляться на неї, але це ніяк не бентежить дівчину.