Анастасія Покрищук - відома українська блогерка, яка прославилася завдяки участі в четвертому сезоні реаліті-шоу під назвою "Від пацанки до панянки".

Їй вже 32 роки, але вона продовжує радувати шанувальників дуже відвертими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Вона популярна завдяки епатажній зовнішності, яка заснована на багатьох хірургічних втручаннях.

"Я б і без цієї цензури виставила😂 але на жаль не можна🥸 треба напевно більше фотосесій робити, не?)
❤️фото @helgatsyrekidze
❤️мейк @krasnyanskaya_mua", - написала Покрищук у підписі до новому знімку, на якому дійсно є напис "Censored", що прикриває оголені груди знаменитості.

Покрищук, скріншот: Instagram
Покрищук, скріншот: Instagram

Вона постала в шкіряних штанях, піджаку і туфлях, сидячи на стільці перед зеленим фоном. При цьому її груди зовсім нічого не прикриває, крім напису. "Треба, треба", "Який сексуальний погляд🔥 🔥 🔥", "Ну Сісі прям видно ,що зроблені н природно виглядає))", "Настя, красуня 👍 😍 роби більше фотосесій🤗 🤗", "Звичайно більше❤ ️ ❤ ️ твої Сісі підкорять цей світ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ HOLLYWOOD тебе захоче....", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Покрищук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Покрищук)

Нагадаємо, перероблена пацанка Покрищук порадила, що робити після зрад: "Якщо поводиться, як м*дак..."

Як повідомляв "Знай.ua", перероблена "пацанка" Покрищук дала пораду всім "разведенкам": "Заспокойся, с * ка"

Знай.ua писав, перероблена "пацанка" Покрищук оголила свої новорічні кулі: "Далі ж*пу надуй"