Воїни ЗСУ показали таку силу і потужність, що ворогу слід бігти, не оглядаючись: "Надихає"

Неймовірну міць українських військових показали в архівному відео, яке оприлюднили бійці 93-ї окремої механізованої бригади на своїй сторінці у Фейсбуці.

ЗСУ, кадр з відео
ЗСУ, кадр з відео

Парламент готує "святковий кейс" змін – допомога і "мінімалка" в 8 тисяч

Вже вранці соцмережі буквально вибухнули сотнями коментарів обурення з приводу абсурдних положень "карантинної" постанови Кабміну, а нардепи відверто назвали дії уряду "успішною боротьбою з панчохами і порошками", яка лише сприяла отриманню статусу "ідіотів".

Популярні новини зараз
Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Захисник України помер у результаті обстрілу на Донбасі

Військовослужбовець ЗСУ пішов з життя сьогодні, 11 січня, близько 15:30 в результаті обстрілу з боку путінських окупантів у районі села Піски.

танкісти, скріншот з відео
танкісти, скріншот з відео

На Україну насуваються сильні морози і снігопади: синоптик розповіла, коли дочекаємося

Український синоптик Наталка Діденко попередила про те, що до нас йде страшне похолодання. Тим не менш, вона заспокоїла, що це нормально для зимового періоду.

Прогноз погоди, кадр з відео
Прогноз погоди, кадр з відео

Глава КСУ Тупицький шикує в Еміратах на віллі за 300 тисяч

Голова Конституційного Суду України Олександр Тупицький відпочиває в місті Дубай, Об'єднані Арабські Емірати. Там він зупинився в розкішній віллі, вартість перебування в якій оцінюється в 300 тисяч гривень на добу.

Олександр Тупицький, фото Цензор.нет
Олександр Тупицький на відпочинку в ОАЕ, фото Цензор.нет