Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Якось раніше виконавиця ділилася знімками в напівголому вигляді. А сьогодні, 11 січня 2021 року, опублікувала знімки зі своєю старшою 9-річною дочкою Євангеліною Левандовською. У публікації вона розповіла, що любить протягом першого місяця після Нового року. А зараз в Stories Instagram вона виклала кілька відео з відпочинку.

Разом з 63-річною матір'ю і двома дочками знаменитість відпочиває в одному з райських куточків нашої планети. І саме десь там, на білосніжному безлюдному пляжі вона зняла Євангеліну, яка біжить до матері від води, а Світлана тим часом видає якийсь дивний звук. Він схожий на ті, що видають Птахи.

А на другому короткому відео її старша дочка вже знаходиться поруч. Один з фільтрів додав їй рожеве волосся. Євангеліна в окулярах спочатку дивиться прямо в камеру, поки співачка каже: "Пташка моя, красива моя пташка".

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, Лобода дала перший сольний концерт після карантину, і плювати на локдаун: "Була позбавлена". Лободі важливо виступати, бачити любов в очах фанатів, це — один з її найголовніших "наркотиків". Лобода неодноразово зізнавалася, що не може жити без "живих" концертів та обміну енергією між нею і шанувальниками.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода розкрила плани на січень, про музику ні слова: "Відмінне рішення"

Знай.ua писав, Світлана Лобода помірялася фігурами в міні-бікіні з 63-річною мамою: немов сестри.