Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали архівний кадр Тіни, на якому та позувала в дуже спокусливому образі. Так, артистка приміряла лише облягаючий корсет бордового кольору з квітковим орнаментом і глибоким декольте, а жіночний образ доповнила фірмовим макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони".

При цьому зірка грайливо дивилася в кадр і не упустила можливості блиснути пишними грудьми, а також тонкою талією. Варто відзначити, що Тіна наполегливо стежить за фігурою, часто виставляючи в Сторіс невеликі відео, на яких стрибає на скакалці або розтягується.

"Доброго ранку!!! 🔆☕🐾

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Всім радості душевної і казкового настрою!🎄🎅❄"

Фолловери залишилися в захваті: "Вауууу цукерка", "Доброго ранку Таню", " Ваааау️️💜 😍", "Ухххх", " Доброго ранку Рідні мої❤️", "оце погляд, і шерсть вся дибки, вся що залишилася піднялася, а в голові як би забоєм, і думки в слух, мадам світячись, пронизали на крізь серце, розум...".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль