Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокушає образом.

Нещодавно 35-річна зірка, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, опублікувала в своїх Insta Stories на огляд мільйонної армії шанувальників дуже милу фотографію.

Варто зазначити, що на знімку позує 8-річна українська модель Катя Ситнікова. Дівчинка з ангельською зовнішністю дуже схожа на артистку в дитинстві. Багато користувачів мережі помітили, що вони як дві краплі води. Дитину фотографують з фірмовими стікерами Кароль на першому фото, а на другому в шапці коричневого кольору з біркою, яку придумала співачка, блакитному худі та короткій джинсовій спідниці.

Варто зазначити, що юна модель досить відома в соцмережі, адже за її сторінкою стежить понад 18 тисяч користувачів.

Катя Ситнікова, скріншот Insta Stories Тіна Кароль

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Катя Ситнікова, скріншот Insta Stories Тіна Кароль

Раніше ми писали про те, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.

Нагадаємо, відверте фото грайливої Тіни Кароль підірвало мережу: пишні груди ледь вмістилися в корсет.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль раптово отримала 100 тисяч просто так, фанати заздрять.

Також портал Знай.uа писав, що Тіна Кароль вперше порушила закон України: "Забулася".