Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в своїх Insta Stories свіже відео.

Так, в кадрі кохана сценариста "Кварталу 95" Олександра Еллерта з'явилася сидячи в кріслі у стоматолога. Мішина вирішила залишити багатотисячним шанувальникам рекомендацію. Вона розповіла, що постійно лікується в цій клініці та ходить лише до свого фахівця.

"Вгадайте, де Ксюша? Правильно, у стоматолога Ксюша. Нарешті! У мого чарівника зубного. Клініка рожевенька, гарненька. Все для нас дівчаток! А там для хлопчиків", - сказала на відео Ксенія.

Ксенія Мішина у стоматолога, скріншот з відео

Ксенія Мішина у стоматолога, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Ксенія Мішина у стоматолога, скріншот з відео

Раніше ми писали про те, що Ксенію Мішину облили брудом за яскраві емоції з Еллертом: "Неадекватна істеричка". Користувачі соцмережі накинулися на акторку за "неналежну поведінку".

Нагадаємо, раніше Ксенія Мішина показала шанувальником тест на вагітність з двома смужками, але Еллерт ні при чому.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене". Гуморист розкрив справжню історію знайомства з коханою.

Також портал Знай.uа писав, що наречений Мішиної Еллерт поділився з фанатами чудовою новиною. Сценарист побив рекорд і обійшов Моргенштерна.