З сусідньої Російської Федерації прийшли доволі тривожні новини. Так, автобус, який їхав з російської столиці до окупованого путінськими бойовиками Донецька, потрапив в аварію. В результаті ДТП загинули дві людини, ще троє постраждали.
Про це стало відомо завдяки повідомленню Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ в Ростовській області. Також російські правоохоронці опублікували фото з місця аварії.

Аварія з українцями, фото: МВС РФ
Аварія з українцями, фото: МВС РФ

За інформацією поліції РФ, вранці в середу, 13 січня, на трасі М4-Дон сталася ДТП за участю пасажирського автобуса. За попередніми даними, водій не впорався з керуванням, в результаті чого автобус знесло в кювет, і він перекинувся.

Публікація МВС РФ, скріншот: ГУ МВС Росії по Ростовській області
Публікація МВС РФ, скріншот: ГУ МВС Росії по Ростовській області

"В результаті двоє людей загинули, троє постраждали, зараз на місці працюють співробітники поліції і представники екстрених служб", - йдеться в повідомленні.

Всього в автобусі знаходилися 15 осіб. За словами представника Міністерства транспорту Ростовської області, перевізник, як і більшість пасажирів, - з окремих районів Донецької області (Україна). Автобус прямував з Москви до окупованого Донецька. Автобус перекинувся на мокрій трасі, але обмерзання не було. За уточненими даними, водій автобуса живий, він громадянин України.
Варто також нагадати нашим читачам, що в суботу, 9 січня, 2021 року було втрачено зв'язок з літаком Boeing 737-500, який виконував рейс з Джакарти до індонезійського міста Понтіанак. На борту пасажирського літака перебувало понад 50 осіб. Він спочатку зумів набрати після зльоту висоту на рівні 3 тисяч метрів, але відразу ж різко "впав" до рівня моря за одну хвилину. Після цього диспетчери і втратили з ним зв'язок.