Фіналіст проекту "Холостячка", бізнесмен Олексій Тригубенко так і не зміг підкорити серце головної героїні Ксенії Мішиної. Однак чоловік продовжує розвивати свою діяльність і вести сторінку в мережі.

Нещодавно Льоша опублікував у своєму Instagram новий пост, в якому розповів підписникам, як почати бізнес з нуля.

"Для тих, хто знає, чим займатися, можна упаковуватися (створити сайт, Instagram, FB) і запускати рекламу на свої послуги і товари. Важливо рахувати всі показники і дивитися, щоб витрати на залучення клієнтів були набагато менші, ніж маржинальність послуги або товару. Рекомендую на початку робити все самому: сайт, налаштування реклами і спілкування з клієнтом.

Льоша Тригубенко, фото: Instagram
Льоша Тригубенко, фото: Instagram

Для тих, хто поки не визначився з нішею, рекомендую просто вибрати для себе 5 ідей, в яких у вас є знайомі або просто цікаво спробувати, і запускатися з мінімальним вкладенням, без закупівель товару, оренди офісу та інших витрат. Просто створити 5 веб-сайтів у різних сферах, запустити рекламу. Де буде більше і легше будуть йти продажі, в ту нішу більше і вкладатися.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всі пости на тему бізнесу, я пишу, виходячи зі свого власного досвіду. Те, що я пропустив через себе. У мене 8 років не виходило відкрити щось своє, але я дуже цього хотів. Мені хочеться ділитися, щоб і ваш шлях був легше і якомога більше людей ставали успішними", - написав Тригубенко.

Нагадаємо, як Еллерт зробив велику послугу колишньому супернику: "Льоха все привезе".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тригубенко розповів про свою любов: "Моя дружина буде..."

Також портал Знай.uа писав, як Тригубенко вбиває себе небезпечним спортом.