Чоловік, який вистрибнув з п'ятого поверху, сприйняв патрульних за ангелів і покаявся.

У вівторок, 12 січня, у Києві на бульварі Дружби Народів чоловік вистрибнув з вікна п’ятого поверху - бідолаха намагався вчинити самогубство.

Як розповіли у поліції, близько півночі, на лінію 102 надійшов виклик від стурбованого чоловіка, який повідомив, що його син серйозно налаштований на суїцид.

Прибувши за вказаною адресою, інспектори стукали у двері, але відповіді не отримали, а двері виявилися не зачиненими. У помешканні було порожньо, а увагу патрульних привернуло відчинене вікно. Коли інспектори визирнули з нього, то побачили силует людини на землі.

Чоловік, хоч і отримав травми, але перебував у свідомості. Побачивши над собою патрульних, він спитав у них:"“Ви ангели?", і почав сповідатися.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

До приїзду медиків інспектори надавали чоловіку домедичну допомогу та підтримували розмовами. Він розповів, що вистрибнув з п’ятого поверху через негаразди в особистому житті та інші проблеми. Скільки часу він безпорадно пролежав до того, як патрульні знайшли його, пригадати не зміг.

На місце викликали батька, який терміново виїхав до Києва.

Нагадаємо, тридцятирічний чоловік з Львівської області наклав на себе руки за допомогою петарди

Як повідомляв портал Знай.ua, українська заробітчанка в Італії випала з вікна

Також Знай.ua писав, пенсіонер зарізав вагітну сусідку через відчинене вікно і наклав на себе руки