Кожен підприємець в Україні може залишити за собою право не сплачувати оренду приміщення, якщо він не має можливості його використовувати через карантинні обмеження.

Про це йдеться в повідомленні пропрезидентського Telegram-каналу "Команда Зеленського".

Так, виявляється, що норма, що дозволяє бізнесменам не платити за оренду будівлі, вже міститься в абзаці 14 перехідних постанов Цивільного кодексу України.

"По суті, орендар платить тільки податок на нерухоме майно, за землю і за комунальні послуги. Саме тіло оренди на вимогу підприємця можна скасувати. Якщо ж власник приміщення відмовляється це робити, варто звертатися до суду", - вказується в публікації каналу.

скріншот поста в Telegram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше ми писали про те, що на сміття і гарячу воду Кабміну "зіллють" майже 10 мільйонів. Такий "подарунок" уряд підклав українцям у 2021 році.

Нагадаємо, вже 400 тисяч українців зуміли отримати одноразові виплати в додатку "Дії" на суму 3,2 мільярда гривень.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міністерство цифрової трансформації України запустило освітній серіал, який призначений для дітей шкільного віку – "Підприємництво для школярів".

Також портал Знай.uа писав, що у 2021 році очікується підвищення вартості комунальних послуг, зростання цін на продукти, мобільний зв'язок та проїзд у громадському транспорті.