Головний герой 10 сезону реаліті-шоу "Холостяк", пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати стосунки з переможницею Дашею Ульяновою, вперше показав свою нову кохану. 14 січня дівчині виповнилося 26 років.

Як відомо, після проекту 35-річний чоловік став знаменитим також завдяки скандалу. Макс зрадив Даші з іншою учасницею під час зйомок "Холостяка". Потім ходили чутки, що другою половинкою Михайлюка стала 26-річна манекенниця Дарина Хлистун. І нещодавно все підтвердилося, оскільки пілот почав публікувати в своєму Instagram романтичні спільні кадри з дівчиною.

Так, в Insta Stories Михайлюка з'явилися милі знімки і відео, де він проводить час з Хлистун за переглядом серіалу "Хід королеви". Новоспечена парочка лежить на ліжечку в обіймах. Варто зазначити, що вони виглядають дуже гарно разом.

"А ви дивилися "Хід королеви"?" - запитав у шанувальників Макс.

Макс Михайлюк і Дар'я Хлистун, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дар'я Хлистун, скріншот Insta Stories Макса Михайлюка

Дар'я Хлистун, скріншот Insta Stories Макса Михайлюка

Нагадаємо, ексхолостяк Макс Михайлюк подав приклад ідилії Ксенії Мішиній: "Зі своєю сім'єю".

Як повідомляв портал Знай.uа, Макс Михайлюк відкрив душу заради чарівної красуні: "Зірки світять всюди".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Ульянова після фіналу "Холостяка" відчувала стрес і біль, коли дізналася про зраду Макса Михайлюка на проекті. Про це дівчина нещодавно розповіла своїм шанувальникам.