Нещодавно стало відомо про те, що допінг-проба колишнього чемпіона світу з боксу Сергія Ковальова показала позитивний результат.

Про це йдеться в повідомленні ТАСС з посиланням джерело.

"Ми знаємо про несприятливу інформацію VADA. Сергій Ковальов довів, що є чистим боксером, багато років тестуючись у VADA. Сергій стверджує, що навмисно не приймав ніяких заборонених речовин. Ми подбали про те, щоб перевірити його добавки, і просимо Vada перевірити його пробу Б", - вказується в повідомленні.

Згідно з інформацією ESPN, в пробі росіянина знайдений синтетичний тестостерон.

Сергій Ковальов, фото з Instagram
Сергій Ковальов, фото з Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Уточниться, що на 30 січня запланований поєдинок Ковальова проти Бектеміра Мелікузієва з Узбекистану.

Варто зазначити, що Ковальов володів титулом чемпіона світу за версіями Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Міжнародної боксерської федерації (IBF) у ваговій категорії до 79,38 кг з 2014 по 2016 рік, за версією Всесвітньої боксерської організації (WBO) – в 2013-2016, 2017-2018 і 2019 роках.

У послужному списку 37-річного росіянина 34 Перемоги (29 нокаутом), 4 поразки, 1 нічия. Востаннє він виходив на ринг у листопаді 2019 року, програвши мексиканцю Саулю Альваресу нокаутом в 11-му раунді.

Нагадаємо, стали відомі дати важливих спортивних подій у 2021 році: Євро, Олімпійські ігри та чемпіонати світу.

Як повідомляв портал Знай.uа, український боксер Олександр Усик обзавівся російською підтримкою після скандалу через РПЦ: "З тобою братнє серце".

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко після програшу Лопесу заявив про готовність битися з Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти".