Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими знімками.

За її життям стежать більше 3,5 мільйонів чоловік, з якими зараз вона поділилася кумедним відео. На ньому постала маленька свинка, яка лежить на підлозі. І виглядає вона досить щаслива в моменти, коли людина проводить по ній пилососом. "Vacuum cleaner is the new spa", - написано в публікації.

І Леся Нікітюк без роздумів повідомила, що теж хоче потрапити на подібну "процедуру".

Якось Ведуча Ведуча "Хто зверху" і "Le маршрутка" показувала шанувальникам, як відпочиває у ванній кімнаті, де була помічена пляшка алкоголю, маленька гумова качечка і прикраси в спеціальній коробочці. Нікітюк була в одному лише білосніжному халатику з тюрбаном на голові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Леся Нікітюк об'їлася холодцю і олів'є на свята, стіл ломиться: "Щастя вам, намистинки!". Нікітюк привітала свою армію шанувальників зі Старим Новим роком і побажала всім щастя. "Зі Старим Новим роком! Люблю вас усіх, щастя вам і вашим родинам, намистинки", - написала Нікітюк.

Як повідомляв "Знай.ua", майбутня "Холостячка" Леся Нікітюк зробила собі приємно у ванній пляшкою шампанського

Знай.ua писав, відео Лесі Нікітюк про миттєве схуднення перевалило за мільйон: "Ох ви у мене любите прикольчики". Леся розмістила веселе відео на якому наочно продемонструвала, як можна "схуднути" за лічені секунди. На кадрах Нікітюк стоїть біля дзеркала в одній лише нижній білизні.