Снігопад, фото: Знай.ua
Снігопад, фото: Знай.ua

Мороз і завірюха організували самоізоляцію: люди не можуть вийти з дому через негоду

Холодні арктичні повітряні маси майже над усією територією Канади призвели до значного погіршення погоди, сильної хуртовини і морозів. Через це люди залишаються вдома на вимушеній самоізоляції, що добре ілюструється в забавному відео.

А от у неділю, 17 січня, в Україні стоятимуть сильні морози. В окремих регіонах температура може досягати 30 градусів нижче нуля.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Буковель, кадр з відео
Буковель, кадр з відео

Чек з Буковеля позбавив українців дару мови: "Буде ще в лютому локдаун"

На зимові свята люди масово ринули на гірські курорти України. Зокрема, особливий ажіотаж спостерігався в Буковелі, куди поїхав покататися на лижах і президент Володимир Зеленський. У той же час багатьох українців здивувала не тільки велика кількість відпочиваючих в Карпатах, а й місцеві ціни, які б'ють рекорди. Наприклад, у фейсбук-спільноті "dtp.kiev.ua" опублікували чек одного з ресторанів Буковеля.

Українські пенсіонери, кадр з відео
Українські пенсіонери, кадр з відео

У Мінсоцполітики похизувалися зростанням пенсій на 10 євро: "Вже давно з'їла інфляція"

У Мінсоцполітики осоромилися "підвищенням" пенсій. В Україні з 1 січня 2021 року пенсії зросли для 2,3 млн українських пенсіонерів. Про це повідомило Міністерство соціальної політики на своїй Facebook-сторінці, проілюструвавши пост картинкою зі щасливими пенсіонерами.

ДПСУ, скріншот: YouTube
ДПСУ, скріншот: YouTube

Українські прикордонники знешкодили небезпечного злочинця з бази Інтерполу

З Одеської області прийшли вельми тривожні новини. Так, прикордонники Білгород-Дністровського загону затримали громадянина Турецької Республіки. Повідомляється, що затриманому 29 років, коли його документи перевіряли співробітники ДПСУ виявилося, що він знаходиться в розшуку Інтерполу. Його шукають вже більше року за згвалтування.

В Одесі відкопали 120-річну закорковану пляшку коньяку, скрін
В Одесі відкопали 120-річну закорковану пляшку коньяку, скрін

В Одесі знайшли 120-річну запечатану пляшку коньяку: скільки коштує скарб

В Одесі директор музею коньячного заводу "Шустов" отримав завдяки земляним роботам справжній скарб. Робітники, які виконували земельні робити біля "музею коньячної справи Шустова" - єдиного в Україні коньячного музею, натрапили на скляну пляшку напою, який випускався заводом понад століття тому.