Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну полетіли відпочивати на Балі. Вони продовжують радувати своїх шанувальників яскравими фотографіями з відпустки, виставляючи їх на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram, хоча сам відпочинок для них вже закінчився.

В Instagram Наді Дорофєєвої з'явилася нова серія знімків з минулих новорічних канікул, де вона позує разом з іншими учасниками поїздки. Серед них, крім Дантеса, Дарина Кацуріна і її коханий Михайло.

"Я всього кілька разів у житті не хотіла повертатися з відпустки .. цей став саме таким. Спасибі, друзі ♥️", - написала Надія Дорофєєва в підписі до публікації.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

На першій-вони вчотирьох встали в ряд і сфотографувалися, на другій же фотографії постала одна виконавиця в червоному купальнику, на останній же до чотирьох людей додався колишній ведучий "Орла і Решки" Ян Гордієнко і блогерка Валерія Руді.

"Щастя полягає в будь-яких дрібницях🥰❤", "Які всі щасливі ♥️🤧", "Ті самі фотки, про які мріють всі😍 🔥", "Побільше б у світі всім таких друзів, як ви!", "Не сумуй попереду багато чого 😍 🔥 ", — написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, Дорофєєва сказала останнє слово, обернувшись до фанатів попою: "Коли чоловіка кинете?"

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес з Дорофєєвою на плечах видав, як мало не став "дикобразом" на Балі: "Голки в обличчя"

Знай.ua писав, Дантесу пощастило з тещею: українці побачили, в кого Дорофєєва вдалася красою