Українська співачка Оля Полякова продовжує відпочивати на Мальдівах.

Ще вчора, 17 січня 2021 року, вона відсвяткувала свій 37-й День народження, до цього публічно обговорюючи кризове становище зірок через карантинні обмеження. Зараз багато українців є свідками новорічних канікул виконавиці на райському острові. Полякова не обмежує себе в кількості публікованих фото і відео, на якому постає як сама в досить пікантних позах, так і з дітьми: Машею і Алісою.

Зараз він відобразила свою старшу 15-річну дочку в спробах прийняти позу і сфотографуватися в гамаку на воді. "Вирішили пофоткатися в гамаку)🍑", — написала вона в підписі до Instagram Stories з усміхненою Машею, нога якої виявилася заплутаною в канаті.

Полякова, скріншот: Instagram Stories
Полякова, скріншот: Instagram Stories

Наступною публікацією в Stories виступило коротке відео, на якому Оля Полякова каже: "Давай позуй, дитинко, позуй. Природжена модель".

Паралельно сміючись і намагаючись стримуватися після падіння 15-річної дочки.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, "Зубожіла" на карантині Оля Полякова похвалилися весіллям на островах: "Виходь за мене"

Як повідомляв "Знай.ua", 15-річна дочка Полякової вперше знялася напівголою: прикрила груди стрічкою.

Знай.ua писав, Оля Полякова здивувала Славу Камінську, розкривши ротик: "Ти як тарифи на комуналку". На перших двох фото вона стоїть трохи схрестивши ноги, посміхаючись і дивлячись прямо в камеру. А далі, з піском до колін, Оля Полякова розставила ноги і присіла на пляжі, накривши очі капелюхом.