Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну полетіли відпочивати на Балі. Вони продовжують радувати своїх шанувальників яскравими фотографіями з відпустки, виставляючи їх на своїх сторінках в соціальній мережі Instagram, хоча сам відпочинок для них вже закінчився і вони вже прибули в Україну.

В Instagram Володимира Дантеса з'явилося Stories, яке він записав вже будучи за столом разом з Дорофєєвою і їх другом — Віктором Антоновим.

"Значить маман зустрічає нас вдома з Надею, і ось Вітямба. І хлопці-це вам, як то кажуть не Балі", - говорить він на відео в Instagram Stories.

Дантес, Дорофєєва і їх друг за столом, скріншот: Youtube
Дантес, Дорофєєва і їх друг за столом, скріншот: Youtube

На самому початку можна мигцем помітити дорослу жінку, маму Дантеса. А на столі шматочки нарізаного сала, цибуля, чорний хлібець, окремо бутерброди і суп у кожного з учасників застілля. А в духовці, за словами виконавця, ще готується м'ясо.

Популярні новини зараз
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Кохані Дантес і Дорофєєва летіли в бізнес-класі, про що свідчать попередні Instagram Stories Володимира.

"Хлопців, у мене по-моєму обличчя нарешті відповідає 27 годинах польоту. Надюша, а ти як?", - говорив він в одному з таких відео.

Дантес, скріншот: Instagram Stories
Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Дантес спіймав у ліжку Дорофєєвої маленького зеленого дракончика: "Моя рибка, йди до мене"

Як повідомляв "Знай.ua", Дантес з Дорофєєвою на плечах видав, як мало не став "дикобразом" на Балі: "Голки в обличчя"

Знай.ua писав, Дантесу пощастило з тещею: українці побачили, в кого Дорофєєва вдалася красою