Видання Forbes Woman поділилося історією 28-річної підприємниці Кетрін Зенкіної, книга якої стала лідером продажів на Amazon.

А курси жінки принесли їй мільйони, навчаючи людей своєю методикою заробляти.

Її книга "Unleash Your Inner Money Babe: Uplevel Your Money Mindset and Manifest $1,000 In 21 Days" оповідає про те, як представницям прекрасної статі дозволити собі заробляти гроші. Ком'юніті Manifestation Babe, створене завдяки їй, зібрало вже понад 200 000 послідовниць.

Кетрін Зенкіна просто вирішила скопіювати бізнес-модель знаменитого Тоні Роббінса і таргетувати курси виключно на жінок. Підприємниця народилася в Україні в 1992 році після розвалу СРСР, і у її сім'ї стався конфлікт з мафією, тому довелося бігти вночі і залишити життя на батьківщині, відправившись в Лос-Анджелес.

Кетрін Зенкіна, скріншот: Youtube
Кетрін Зенкіна, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Разом з батьками Зенкіна опинилася в США з 900 доларами в кишені. Дівчина вступає до Вашингтонського університету в Сіетлі і думає над можливим заробітком на медичний. "Я знала, що не хочу брати кредит на навчання. Якщо така зайнята жінка, як вона, встигає так багато, значить, і я зможу", — розповідаючи про ментора, яким виявилася жінка, яка працювала на швидкій допомозі і паралельно займалася бізнесом в області фітнесу.

Тому Кетрін вирішила підзаробити за допомогою мережевого маркетингу і в фітнес-сфері паралельно з навчанням. І це дозволило їй отримувати близько 200 доларів на тиждень. Однак це було дуже мало навіть для звичайного життя і вона втомлювалася від питань в соціальних мережах про те, як скинути вагу і яку дієту вона може порекомендувати.

"До того ж я втомлювалася від того, що мені весь час писали в соцмережах: а як мені скинути вагу? Яку дієту порекомендуєш? Я рада була допомогти, але мені хотілося чогось більш масштабного",-розповіла підприємниця. У 2015 році її ментор сходила на семінар Тоні Роббінса і повернулася з палаючими очима, кажучи, що Зенкіної необхідно туди сходити. І зараз дівчина каже, що саме цей захід змінив її життя.

Після його відвідування вона прийшла додому, сказала батькам, що не буде лікарем, забрала документи з коледжу, розлучилася з хлопцем і вирішила виїхати з Сіетла. Разом з батьками вона поїхала в Лос-Анджелес, куди разом з собою взяла лише свої мрії і борг по кредитці. З урахуванням всіх відсотків вартість покупки курсу Роббінса склала приблизно 15 тисяч доларів. Однак на саму тижневу програму Date With Destiny від Тоні їй вдалося потрапити лише через два роки, коли її бізнес приносив непогані гроші.

Кетрін Зенкіна, скріншот: Youtube
Кетрін Зенкіна, скріншот: Youtube

При переїзді в Лос-Анджелес їй довелося жити у бабусі на дивані, працювати адміністратором за 15 доларів на годину і провести так весь 2016 рік. У новорічну ніч вона вирішує жити як людина зі збулися мріями наступні 12 місяців. Кетрін вирішує продавати іншим жінкам віру в свої сили і почала з простих майстер-класів за 30-40 доларів. Далі це перейшло в Індивідуальні заняття за 111 доларів США, продаючи їх пакетами по $444. Далі вона зуміла перейти до курсів та інтенсивів. І якщо раніше її заробіток становив сотні тисяч, то зараз близько п'яти мільйонів доларів.

Зараз її мрія полягає в тому, щоб працювати всього місяць в квартал, а інші два витрачати на відпочинок і подорожі. У підсумку вона продала свою програму на $1,85 млн за один "раунд", що є 26 або 28 набором в академію.

Нагадаємо, юриста на мільярд з "Холостячки" взяли на понт і змусили доводити, що не збрехав: "Це лише одна сторона"

Як повідомляв "Знай.ua", ревнивий чоловік-турків перетворив беззахисну українку на Джокера, обличчя - суцільна рана: "Взяв ніж і..."

Знай.ua писав, Українка шість років чекає повернення сина-кіборга з війни, сльози навертаються: "вірю, що він живий"