18 січня, на 70-му році життя помер французький актор і сценарист Жан-П'єр Бакрі.

Про це передає портал BFMTV.

Повідомляється, що останні роки зірка фільму "Святковий переполох" боровся з онкологічним захворюванням. Артисту було 69 років. Смерть Бакрі підтвердила його представниця Енн Альварес-Корреа.

Бакрі народився 24 травня 1951 року в Алжирі. Коли йому було 11 років, його сім'я емігрувала до Канн. У 25 років сценарист переїхав до Парижа, де почав вивчати акторську майстерність і грати в театрі.

Разом зі своєю дружиною актрисою Аньєс Жауї Бакрі створив безліч сценаріїв і кінокартин. Серед найбільш відомих фільмів з його участю "Святковий переполох", "Санта і компанія", "Перед світанком", "Можливо", "Дідьє", "Підземка" і "На чужий смак".

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В якості сценариста Бакрі працював над картинами "Розкажи мені про дощ", "Громадське місце", "В кінці казки", "Відомі старі пісні" і "Сімейна атмосфера". За дві останні роботи його удостоїли премії "Сезар".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал «Знай.иа» Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."