На Донбасі триває війна. Українські бійці з великою часткою мужності і віддачі захищають мирне небо над нашою державою. Щодня воїни героїчно відбивають підлі атаки путінських терористів і окупантів.

За ці довгі роки сталося багато чого поганого, але ми знаємо точно, що Україна знайшла своїх сміливих і майже легендарних нових героїв. Одним з таких хлопців виявився житель Вінниці - Павло.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-центру ООС в мережі Facebook.

Павло "Кощій", скріншот: Facebook
Павло "Кощій", скріншот: Facebook

Павло через худорляву статуру і невисокий зріст "заслужив" від побратимів позивний "Кощій". І хлопець на кумедне прізвисько зовсім не ображається. Каже: "Що поробиш, коли колектив з гумором?".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Ми всі - різні, і в цьому сила нашого підрозділу. Є хлопці худі і верткі, міцні і сильні, молоді і завзяті, дорослі і мудрі... Кожен має свої сильні сторони і є незамінним при виконанні різного роду бойових завдань.", - розповідає Павло.

Павло служить вже шостий рік. Спочатку - строкову, потім підписав контракт з Повітряними Силами, зрештою пішов служити в сухопутні війська. Про свою громадянську роботу слюсаря-електрика у Вінниці вже й не згадує, хоча колишні колеги регулярно запитують, коли повернеться.

"Навряд чи я повернуся до цивільного життя. Мій підрозділ - це друга сім'я. Разом зі мною виконують свій обов'язок брати і сестри по зброї. За роки служби я отримав неоціненний досвід, знання та вміння. Тому хочу спробувати себе в ролі командира. Планую вивчитися і отримати "молодшого сержанта", щоб далі розвиватися в цьому напрямку. У будь-якому випадку службу в армії не буду залишати. Адже зараз не час, тому що війна триває", - підсумував Павло.

Раніше повідомляли, на Донбасі бойовики пішли на підлість, але ЗСУ вистояли і убезпечили величезну територію.

Як повідомляв Знай.uа, кіборг, який вижив після бійні за Донецький аеропорт, розповів правду: "Другий день народження".

Знай.uа писав, танкіст-захисник ДАП розповів про найжорстокіші дні боїв: "Мене контузило, механік загинув".