Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Цього разу 25-річна знаменитість виставила кумедний ролик в популярному додатку TikTok, показавши численним шанувальникам досить гуморну сценку.

У відеоролику Гросу показала відносини між алкоголем і людиною в період Новорічних свят. Сценка має назву:"Коли свята ще не закінчилися, а ти вже не хочеш, але треба".

"А кому зараз добре?🙃 🙃 🙃 З усіма святами, друзі❤️
Будьте щасливі і здорові, і улюблені, і натхненні, і прокидайтеся радіючи кожному дню 🙌 🏽
Па.з. А якщо чесно, алкоголь я досить рідко вживаю🙈 у мене алергія 🤧 так що в разі чого, п'ю і чхаю",- написала співачка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

" Алергія на алкоголь може вберегти від багатьох помилок", " Аліна, ви прям актриса♪", " Такі короткі відео-бомба👏", " Обожнюю 😂❤️", " Червона помада❤️❤️❤️", " Клас🔥", " в міру навіть корисно", ", " пляшка не пахне🤣", " Чому ви в кіно не знімаєтеся? У Вас вийде", " Алінка ну ти даєш ♪ ", " Ти супер! Захоплююся тобою", " Я теж вже не п'ю, щоб краще контролювати ситуацію навколо)))", - коментували відео шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Розведена Гросу в яскравому макіяжі і зухвалому прикиді пішла в загул: "Тільки щастя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Аліна Гросу перетворилася на шалену імператрицю після розлучення: колишній вже кусає лікті

Також «Знай.иа " писав, що Аліна Гросу після хворобливого розлучення заговорила про розбите серце: "Утримай мене"