МОЗ представило інтерактивну карту екстрених пунктів при Covid-19: де отримати медичну допомогу

Міністерство охорони здоров'я України представило електронну карту з місцями надання первинної медичної допомоги. Електронна карта вже почала працювати.
Дашборд включає інформацію про місця надання первинної медико-санітарної допомоги. На дашборд потрапляє кожен лікар України, який надає первинну медичну допомогу в установах, які уклали договір з НСЗУ.

Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images
Коронавірус з Китаю, фото: Getty Images

Підготовка до ЗНО та гнів вчителів: у Міносвіти заговорили про повернення дітей за парти

У Міністерстві освіти і науки України нагадали про важливість повернення школярів до повноформатного способу навчання. Головне - вчителі переймаються через відсутність очного спілкування з учнями. Також учням старших класів необхідно готуватися до здачі ЗНО та ДПА.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Школа на карантині, скріншот відео
Школа на карантині, скріншот відео

В Україні прийняли рішення щодо тарифів на розподіл газу: кого торкнуться зміни

Нацкомісія, що здійснює держрегулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), схвалила зниження тарифів на розподіл газу для 14 облгазів. Зниження стосується компаній, у яких тарифи були суттєво вищими, аніж у середньому по країні.

Тарифи на газ в Україні, кадр з відео
Тарифи на газ в Україні, кадр з відео

Мовний закон вже працює: українцям детально розповіли про штрафи, контроль та нові правила

В Україні набув чинності "Закон про мову", відповідно до якого у державі вся сфера послуг повинна надавати обслуговування українською мовою, і тільки на особисте прохання клієнта можна використовувати іншу мову.

Українцям детально пояснили, як працюють нові правила - які загрожують штрафи, хто стежитиме за виконанням закону, а також, які з'явилися механізми реагування.

Українці, фото: unian
Українці, фото: unian

Литва заступилася за Україну і заборонила Філіпу Кіркорову в'їзд на п'ять років

Литва заборонила в’їзд до країни Філіпу Кіркорову за гастролі в окупованому Криму. Самопроголошений король російської естради Філіп Кіркоров не зможе в'їхати до Литви протягом п'яти років - його внесли до списку небажаних у країні осіб.

Філіп Кіркоров, фото з вільних джерел
Філіп Кіркоров, фото з вільних джерел