Заступник Міністра оборони України Ігор Старобінський зустрівся з тимчасово виконуючим обов'язки командувача Об'єднаних сил генерал-майором Віктором Ганущаком і делегацією Латвійської Республіки на чолі з Надзвичайним і Поважним послом Юрісом Пойкансом в рамках робочої поїздки в район проведення операції ОС.
Про це повідомила пресслужба штабу Операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Фейсбуці.
Старобінськийвручив представникам Латвійської делегації відзнаку "За сприяння Збройним Силам України" під час їх зустрічі.

фото: ООС
фото: ООС

фото: ООС
фото: ООС

"Ми поважаємо вашу позицію і підтримку. Ваш волонтерський внесок став одним з найважливіших у перші дні війни. Дякуємо, що й надалі продовжуєте допомагати з процесом інтеграції Збройних Сил України в структури НАТО", - заявив Ігор Старобинский.

фото: ООС
фото: ООС

Як зазначив, Надзвичайний і поважний посол Юріс Пойканс, Латвія завжди готова допомагати як місцевим громадам, так і військовим України.

фото: ООС
фото: ООС

Повідомляється, що разом із заступником командувача ОС генерал-майором Едуардом Москальовим, головами обласних адміністрацій та керівниками військово-цивільних адміністрацій Ігор Старобінський зустрівся з волонтерами та вручив їм нагороди.
У рамках візиту заступник Міністра відвідав військовий мобільний госпіталь у Сєвєродонецьку, де передав начальнику госпіталю мобільний ШВЛ від Міністерства оборони України.