Популярна українська співачка і акторка Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, розмістила в своїх Insta Stories зворушливе привітання з днем народження колезі по сцені Мирославу Кувалдіну. Відомо, що артист з нігерійським корінням відсвяткував 19 січня 45-річчя.

Так, виконавиця хітів "Королева ночі" і "Нічна жриця" привітала засновника групи "The ВЙО" з ювілеєм. Полякова прикріпила фотографії з Кувалдіним і назвала його "одним з улюблених авторів пісень".

"Один з моїх улюблених авторів пісень сьогодні відзначає день народження! Талановитий Міра Кувалдін, всіх благ тобі, радуй нас своєю творчістю, кайфуй від самого процесу і результату! Будь щасливий!" - написала Полякова.

Мирослав Кувалдін, скріншот Insta Stories Олі Полякової

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Полякова змусила доньку дивитися на дорослі ігри: "На мені жінка ще не сиділа". Артистка розмістила цікавий відеозапис, зроблений на телефон її 15-річної доньки Марії. У кадрі видно, як жінка сидить на Поляковій та намагається розім'яти їй спину руками.

Нагадаємо, 15-річна донька Полякової вперше знялася напівголою: прикрила груди стрічкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова показала красунь-доньок в купальниках, влаштували неабиякі "бої": "Сестри блін".

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової показала матусю в купальнику у всій красі: "Руки у тебе з..."