Помер один з творців культового мультсеріалу "Сімпсони" Девід Річардсон.

Про це повідомляє видання Deadline.

Американський продюсер пішов з життя у віці 65 років, в понеділок 18 січня. Напередодні Різдва він відсвяткував свій останній ювілей.

Причиною смерті сценариста називають серцеву недостатність. Його сім'я вирішила провести закриту церемонію прощання і похорон.

Девід Річардсон народився 24 грудня 1955 року. Кар'єру сценариста почав з телевізійних комедій в 1985 році на американському каналі NBC. Він написав сценарій до двох сезонів серіалу "Порожнє гніздо", перш ніж перейти до роботи над анімаційним ситкомом "Сімпсони".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також, він відомий по роботі над такими картинами, як "Дві з половиною людини" , "8 простих правил" і " Що щодо Джоан?". Річардсон також продюсував ситком "Малкольм в центрі уваги". Одним з його останніх проектів був фінальний сезон мультсеріалу від Netflix "С - значить сім'я".

Протягом 30 років Річардсон боровся з раком.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пішов з життя Герой СРСР, який врятував мільйони українців: бив радіацію з повітря

Як повідомляє портал «Знай.иа» Творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу

Також «Знай.иа " писав, що У Хмельницькому зупинилося серце заслуженого артиста України, городяни ридають: "ціла епоха..."