Шостий сезон "Аферистів в сітях" вже відзняли, а значить, зовсім скоро глядачі Нового каналу побачать нові викриття, перевірки на вірність і, звичайно ж, традиційні фокуси! Цього разу в центрі уваги ведучої Олени-Кристини Лебідь - телефонні афери".

"Це те, з чим постійно стикається кожен з нас. Дзвінки з псевдобанків, псевдосмс: "ви виграли авто/квартиру/400 тисяч грн!!!", телефонні разводняки на сайтах продажу ("прийшли мені заставу, а я тобі-паспорт!") та інше, — каже ведуча Нового каналу. - Такого добра-хоч греблю гати. У шостому сезоні "Аферистів в сітях" глядач побачить багато подібних схем".

Лебідь, фото: Instagram
Лебідь, фото: Instagram

Від деяких розслідувань команди "аферистів..." кров холоне в жилах. Тільки подумайте: людей можуть обдурити навіть ... в клініках!

"Глядач дізнається, що ховається за привабливою пропозицією ізраїльської клініки за 7 тисяч євро на тиждень взяти участь в їх експерименті. В якому ж експерименті? Обіцяю, у вас буде шок! - інтригує Олена-Христина Лебідь. - А ще ви дізнаєтеся, чому не варто радіти, коли кавалер на першому ж побаченні дарує 100 тисяч гривень-адже в підсумку можна залишитися навіть без туфель!"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram
Олена-Крістіна Лебідь, фото: Instagram

Вперше за всі роки існування проекту на зйомки змогли потрапити звичайні глядачі. Вони пройшли кастинг на кращий фокус. Переможці опинилися по той бік екрану.

"Ідея зняти глядачів у кадрі з'явилася прямо з мого життя. Знаєте, що кажуть всі, хто підходить до мене на вулиці? "Ваша програма-бомба! І фокуси-вогонь! Ми вдома гостям показували - вони впали зі стільця! Так що тепер ми теж можемо забабахати вам фокус!"І як повалили до мене в личку повідомлення глядачів, які пропонували, щоб я показала їх фокус... — посміхається ведуча Нового каналу. - Подумала: "Стоп! Якщо вони так класно і спритно це роблять, чому б їм самим не здивувати нашу аудиторію і мене?"Це був свого роду виклик від глядачів, і ми його прийняли. У шостому сезоні сидіти з квадратними очима за барною стійкою буде не тільки наш бармен Саша, але і я".

Нагадаємо, наречена Розенко Лебідь показала соски і круглий животик.

Як повідомляв Знай.uа, наречена Розенко вляпалася в справжню казку, тепер вона чарівна.

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка Лебідь переживає, що аферист "залізе в труси".