Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно чоловік знаменитості, репер і продюсер Потап виставив яскраве фото під, яким виклав філософський вислів.

Останнім часом зірка багато філософствує і ділиться з численними шанувальниками порадами з життя і своїми роздумами. Цього разу знаменитість вирішив торкнутися теми людської чарівності.

"Чарівність. Є такий термін у акторів "негативна чарівність" не Анти, прошу зауважити, а протилежне позитивному . Це означає, що цей актор підходить на ролі негативних персонажів більше. У житті Ви знаєте величезну кількість людей з негативною чарівністю , а це означає ,що , як би вони себе не вели, що б вони не робили, вони будуть підсвідомо вас відштовхувати. Чи можливо це поміняти? Думаю так. Ця штука, найчастіше, спрацьовує (для думаючих) тільки перший раз , при першому знайомстві. Людина Вас може нез'ясовно відштовхувати, але не поспішайте , розгляньте його уважніше, може ви не праві або упереджені. Набагато гірше коли, людина яка вам симпатична, виявляється виплодком пекла. В обох випадках не поспішайте, дивіться в очі, відчувайте спиною, робіть висновки з body-language, аналізуйте головою, в кінці кінців запитайте думку близької людини, але постарайтеся скласти своє власне враження.
Я ось знаю багатьох артистів і зовсім не багатьох пущу до себе в будинок",- написав Потап.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Потап топлес похвалився ультрановим "прозорим" iPhone від Apple: "скручується в трубочку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Настя Каменських потрусила формами в останні дні відпочинку: "ще вчора це були джинси Потапа"

Також «Знай.иа " писав, що Потап дістав свій довгий і рожевий перед Каменських в бікіні: "щоб його розважали"