Екоактивістка Грета Тунберг, якій нещодавно виповнилося 18 років, з глузуванням відреагувала на від'їзд експрезидента США Дональда Трампа з Білого дому. Відомо, що політик залишив Вашингтон ще до інавгурації Джо Байдена.

Про це знаменита активістка написала у своєму акаунті в соцмережі Twitter.

"Він виглядає дуже щасливим старим, який чекає на світле та прекрасне майбутнє. Так приємно бачити!", - написала Грета в Twitter.

скріншот твіту Грети Тунберг

Варто зазначити, що Трамп вирішив пропустити інавгурацію свого наступника Байдена. Він поїхав до своєї резиденції у Флориді.

На думку республіканця, його присутність стала б проявом неповаги до виборців. До речі, Джо Байден не образився на те, що Трамп не відвідав його інавгурацію. Він назвав таке рішення політика правильним.

Нагадаємо, Дональд Трамп так і не помилував у своєму останньому указі зірку документального серіалу від Netflix "Король тигрів: вбивство, хаос і безумство" Джо Екзотика, якого засудили до 22 років в'язниці.

Як повідомляв портал Знай.uа, близько тижня тому експрезидента США одночасно заблокували в 12 соціальних мережах. Це стосується Facebook, Twitter, Instagram, Google, Youtube, TikTok та інших. Однак потім Трампа розблокували в соцмережах Марка Цукерберга.

Також портал Знай.uа писав, що Трамп назвав Байдена "фейковим президентом": "Вибори гірші, ніж в Афганістані".