Відомий український співак, чоловік Тоні Матвієнко і просто щасливий тато Арсен Мірзоян продовжує активно ділитися зі своїми шанувальниками яскравими кадрами. Зараз артист разом з сім'єю відпочиває в Єгипті, насолоджуючись зимовою відпусткою.

Однак серед пальм і гарячого піску знайшлося цікава справа, важливіша за засмагу і купання в морі.

Про це стало відомо завдяки новій сторіз Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

На опублікованому фото в сторіз можна побачити, що Арсен Мірзоян зі своєю 5-річною дочкою вирішили присвятити час творчості. А саме взяти аркуш паперу з акварельними фарбами і намалювати свою улюблену маму - Тоню Матвієнко. Малюнок вийшов милим і схожим на оригінал.

"Привезу колекцію з моря. Малювали маму", - підписав сториз Мірзоян.

Нагадаємо , Арсен Мірзоян опублікував знімок з відпочинку і похвалився незвичайним досягненням.

На першому опублікованому фото можна побачити Арсена Мірзояна, який позує на тлі пальм. Він одягнений в червону футболку, різнокольорові шорти і кросівки. При цьому артист підняв руки вгору і продемонстрував свої підкачані біцепси.

На другому фото можна побачити карту, де GPS-трекер відстежив маршрут пробіжки Мірзояна. Так, артист зміг "намалювати" великого гусака за допомогою свого маршруту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян опинився вночі в чужому місті, Тоні Матвієнко немає поруч: "зірки загорілися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тоня Матвієнко з Арсеном Мірзояном подражнили українців з океану: "спекотне Хрещення"

Також «Знай.иа " писав, що Дочка Ніни Матвієнко Тоня показала маму, що втекла з України: в теплі і виглядає щасливою