Відомий український продюсер, реп-виконавець і чоловік співачки Насті Каменських Олексій Потапенко (псевдонім Потап) часто балує своїх шанувальників крутими публікаціями в Instagram.

Нещодавно 39-річна знаменитість розмістив на своїй сторінці в соцмережі цікаве фото, на якому зображений сидячи на старому розфарбованому локомотиві. У кадрі репер позує в морозну погоду без куртки – зате в білій кофті, джинсах і літніх кросівках.

"Тяжіння яскравих плям! Що ви випромінюєте, те і прилипає до вас, що ви транслюєте, те і ловите! Все просто! ☀️❄️😎" - загадково підписав фото Потап.

"Вдає що шарить за птп 😎", "Повністю згодна ❤️!", "Льоха, одягнися замерзнеш))", "Все вірно, світ такий яким ти його бачиш", "Крута фотка 🤩🤩🤩", "Олексій, Ви - просто мега-крута людина!👏 обожнюю 😍", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Потап дозволив "блондинці" облизати себе на очах у Насті: "Це любов".

Нагадаємо, засмагла Настя Каменських прикрила інтимні місця ганчірочкою, але все одно все видно.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі з'явився уривок з першого випуску шоу "Маска", де на сцені виступила людина в костюмі буйвола. Виступ довів Настю Каменських до сліз. Після її реакції глядачі припустили, що під маскою ховається чоловік артистки Потап.

Також портал Знай.uа писав, з якого приводу Потап і Настя Каменських не можуть приховати радості: "Пошліть запит у космос".