Співачка Тіна Кароль вже більше 15 років радує мільйонну армію шанувальників своїм ангельським голосом і спокусливим образом.

Нещодавно на фан-сторінці 35-річної зірки, якій приписують службовий роман з молдавським співаком Даном Баланом, з'явилася свіжа публікація. Так, Кароль пропонує багатомільйонній армії шанувальників придбати сувенір у вигляді інтер'єрної тарілки, яка названа на честь нової пісні артистки – "Човник" з альбому "Знайти своїх".

Варто зазначити, що на опублікованій фотографії Тіна в м'якому светрі молочного кольору тримає в руках свою тарілочку і мило посміхається на камеру.

"Колаборація Orner x Tina Karol:

Інтер'єрна тарілка "Човник"

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Діаметр: 25 см

Матеріал: біла склокераміка

Ціна: 249 грн", - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, що Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Нагадаємо, сильно схудла Тіна Кароль схвилювала українців: "Щоки стали занадто запалими".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіна Кароль нарешті показала ще одну дитину – дівчинка неймовірно на неї схожа. 8-річна українська модель затьмарила красою навіть співачку.

Також портал Знай.uа писав, що українці "підловили" Тіну Кароль без макіяжу, зовнішність співачки вражає: "Яка лялечка". Шанувальники Тіни Кароль вирішили зробити для співачки добру справу.