Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 8 мільйонів чоловік.

Зараз відомо, що перед новорічними святами зірка разом з чоловіком Владом Топаловим і їх сином Майклом, вирушила на Балі, щодня публікуючи фото і відео з відпочинку. Вона виклала фото на дошці і заявила про те, що є екстремальною "матусею".

"Часто мені пишуть: "Подумай про сина". Так я ось і думаю, що моє безстрашність, пристрасть до вивчення чогось нового (нехай іноді небезпечного) обов'язково допоможе в майбутньому розвинути в Михайла такі важливі для чоловіка якості, як сміливість, хоробрість і вміння ризикувати. І звичайно, приємним бонусом стане, якщо колись підкоряючи всією сім'єю Еверест, син скаже: "Мам, яка ж ти у мене крута. Я пишаюся своєю мамою", - заявила Регіна Тодоренко.

Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram
Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Далі вона додала, що лише власним прикладом можна виховати своїх дітей. І в кінці поцікавилася у своїх шанувальників, чи припускають вони, хто був її прикладом для наслідування в дитинстві.

Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram
Регіна Тодоренко, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)
Коментарі, скріншот: Instagram (Тодоренко)

Нагадаємо, Гола Тодоренко прикрилася ковдрою і заговорила про мінуси: "Хочу у вас"

Як повідомляв "Знай.ua", закоханий Топалов "відлупив" Тодоренко подушкою: "Бережіть один одного"

Знай.ua писав, Тодоренко і Топалов "вкрали" вологу фішку Дорофєєвої і Дантеса: зробили це під водою