Зараз стало відомо, що у зв'язку з оголошенням 23 січня 2021 року днем жалоби, телеканал "Україна" переносить дату ефіру другого випуску шоу "Маска".

Українці побачать новий епізод проекту наступного тижня - у суботу, 30 січня. Про це повідомляє прес-служба телеканалу. Завтра в Україні буде день жалоби у зв'язку з пожежею в приватному будинку престарілих, в результаті якого загинули 15 літніх людей.

У другому випуску шоу українські глядачі познайомляться з новою вісімкою учасників, з якими на просторах інтернету поступово відбувається знайомство. Одним з них стане Буряк висотою в 3,5 метрів. Він виконає популярну українську пісню "Смерека".

Буряк "Маска", фото: пресслужба "Україна"
Буряк "Маска", фото: пресслужба "Україна"

Крім нього на сцені з'явиться ефектна Бабка зі своїм вражаючим виступом, грайлива Крапанка, мужній Носоріг, розкішна Пава, величний Лев, магічний Мольфар і неймовірно милий Циклоп.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вгадати, хто ж ховається під цими костюмами, повинні будуть детективи-судді проекту, якими виступають Андрій Данилко, Оля Полякова, Настя Каменських і Михайло Хома.

Пава "Маска", фото: пресслужба "Україна"
Пава "Маска", фото: пресслужба "Україна"

Нагадаємо, Носоріг або Лев: українці розійшлися в думках, хто з "Маски" зацікавить Полякову. "Друзі, є питання на мільйон... 💥 На мільйон вражень. Як ви думаєте-хто з фантастичних учасників шоу МАСКА (@maskaukrainetv) по-справжньому здивує зіркового детектива Олю Полякову (@polyakovamusic)?

Як повідомляв "Знай.ua", українців познайомили з новим персонажем "Маски", Буряк підкорить кожного: "Вуса і оселедець"

Знай.ua писав, Містер Маска показав романтичні пориви до таємничої героїні шоу: "Роза? Лисичка? Сонце?"