Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився у своїх Insta Stories кумедним роликом, на якому заходить на роботу з відерцем меду в руках.

На відео можна помітити, як Саша заходить в будівлю студії "Квартал 95" з білим відерцем, в якому знаходиться мед. Гуморист зізнався, що цей Гостинець йому передав його друг Євген. Виявляється, що не так давно чоловік заразився коронавірусною інфекцією.

Тепер коханий Ксенії Мішиної думає, чи може він також заразитися Covid-19 від меду. Відповісти на це питання Саша запропонував своїм фанатам.

"Дивіться, цей мед передав мені мій друг, але він тепер заразився з ковідом. Який відсоток того, що я від меду заражуся теж", - розповів Еллерт.

скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

скріншот Insta Stories Олександра Еллерта

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина змусила Олександра Еллерта сказати заповітні слова: "Кохання народжується". Так, гуморист розмістив відео, на якому відповідає на питання коханої про те, наскільки швидко народжується кохання і чи було у них кохання з першого погляду.

Нагадаємо, Еллерт показав, як виглядав у дитинстві, і не забув про Мішину. Гуморист також залишив цитату про майбутнє з глибоким змістом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина пообіцяла видати всі секрети: "Ще в ліжечку".

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина вирішила зайнятися проблемами українців: "Круто заглиблюватися".